På hylden

På hylden finder du ekstra velvære til dig.

På hylden

Produkter fra Nu Skin

 

På hylden er der lækre produkter fra Nu Skin. Her på siden viser jeg et udvalg af produkterne. Der er mulighed for, at prøve produkterne inden køb. Du kan også købe produkterne, selvom du ikke har en tid til massage.

Du kan købe de læke produkter hjem selv, direkte fra producenten. Jeg hjælper dig med et VIP-kundenummer HER hvor du også finder produktkatalog.

 

Baby

Baby Hibiscus 150 ml 218,- KR

 

Baby Hibiscus er den lækreste pleje til den lille ny. Den renser mildt, svier ikke i øjnene og efterlader huden ekstra babyblød. Den praktiske skum betyder at produktet er meget drøj i brug.

TIP: Brug den også når du renser ansigtsmaling af.

Køb direkte fra producenten og få 25% rabat via dette link

http://nskn.co/jfFsj4

 

 

På hylden

Baobab Bodybutter
125 g 300,-KR

Baobab bodybutter slukker hudens tørst med sheasmør, olie fra macadamaianødden og frugten fra det afrikanske baobabtræ. Denne lækre bodybutter fremmer glat hud, som føles blød hele dagen og hjælper med at fremme hudens spændstighed. Baobab bodybutter er en af de lækre produkter, der hurtigt bliver en farvorit i hele familien.

TIP: Fantastisk til at massere den gravide mave.

Køb direkte fra producenten og få 25% rabat via dette link http://nskn.co/vv3QGj

Sole solution
125 ml 218,- KR

Sole solution en helt fantastisk fodcreme, som er med til at forebygge hælrevner. Det er denne fodcreme jeg bruger, når fødderne skal masseres.

TIP: Brug den netop til fodmassage, den er fantastisk. Har du hælrevner, så påfør den gerne på rene fødder om aftenen.

Køb direkte fra producenten og spar 25 % via dette link http://nskn.co/2WrY6U

 

 

På hylden

Firewalker, 100 ml, 205,- KR

 

Firewalker er en dejlig lindrende creme til trætte fødder. Med ekstrakt af ti-planten fra Hawaii, absorbere den varme samt køler og lindre. (Ti-planten er blevet anvendt af polynesiere der går på glødende kul)

TIP: Den kan anvendes hele dagen, da den absorberes hurtigt. Den giver en perfekt mængde fugt, uden at fedte.

 

 

 

På hylden

IceDancer, 100 ml. 250,- KR

 

Ice Dancer er en beroligende kølende gel, som er lavet på vild mynte, hestekastanje, eukalyptus og pebermynteolie. Den er fantastisk til trætte gravide ben.

TIP: Kan bruges på strømpebukser, hvis benene skal lindres hurtigt.

 

 

 

 

På hylden

Glacial Marine Mud 200g 269,- KR

Glacial Marine Mud. Mere end 50 gavnlige mineraler plejer og renser huden. Masken er meget effektiv, påfør gerne masken med en pensel, så der kommer et tyndere lag på. Den vaskes nemt af med varmt vand og du kan nyde en frisk, blød og glat hud. Til ansigtet er der til ca. 25 behandlinger. Den kan bruges på hele kroppen, brug den fx inden barbering.

TIP: Omrystes før brug. Den er ret flydende, så tryk forsigtigt lidt ud i en skål. Hætten lukker helt tæt og lukkes nemmest ved, at trykke midt på hætten.

 

 

 

Mascara
258,- KR

 

Mascara. Det er en fornøjelse at få denne parfumefri mascara på. Den bliver hvor den skal, hele dagen. Den kan nemt fnulres af med varmt vand. Mascaraen har en praktisk buet børste, som gør det muligt at lave ekstra lange flotte vipper.

 

 

 

Tandpasta

Ap24 Whitening Toothpaste 110g 130,- KR

 

Ap24 whitening Toothpaste er en “musthave”. Den giver følelsen af rene glatte tænder, et helt nyt niveau. Den er fantastisk også til følsomme tænder.

TIP: Bruges på tør tandbørste, for bedste effekt. Mest optimal ved brug 3 x dagligt. Mængde svarende til en lillefingernegl.

 

 

 

Lumi Spa+ rensegel
1645,- KR

 

Lumi Spa er min darling. Det er en effektiv ansigtsrens der tager 2 min. Den har et dobbelt roterende rensehoved, som “pumper” porerne rene. Den giver en blid massage og giver huden en fornyet glød. Lumi Spa skal du unde dig selv at prøve. Den er fantastisk.

TIP: Rensegelen skummer mest op, når ansigtet er rigeligt fugtet. Brug den gerne i badet.

Facebook Comments