Behandling og priser

Jeg prioriterer at lave individuelle behandlinger. Tiden er din, med dig i fokus.

I mine behandlinger bruger jeg en bred vifte af redskaber. Mit grundlag er den fysiurgiske massage, som bliver blandet med RAH teknikker, triggerpunktsmassage, stræk, dine informationer og min intuition.

Behandlinger

behandlinger 45 min. Massage 495,- kr

100 % fokus på skuldre/nakke problemer evt incl. kæber/hovedbund eller arme. Til dig med frossen skulder, piskesmælds skader, ammeskader eller tilbagevendende problemer med skuldre/nakke. Behandling af skuldrene er en meget dybdegående behandling, som kan kræve din deltagelse i behandlingen.

Graviditet60 min Gravide massage 595.- kr

Helt specielt til dig der er gravid, har jeg en gravidebriks med god plads til mave og bryster. Nyd den fantastiske fornemmelse det er, at ligge på maven og giv din krop velfortjent pleje. Massage i graviditeten giver mere ro og lethed i kroppen. Massagen giver dig også en mulighed for at følge og støtte kroppen, gennem de mange forandringer en graviditet bringer med sig.

Behandlinger 60 min. Massage 595,- kr

Behandling af hel ryg incl. nakke og skuldre, eller hel bagside. En dybdegående massagebehandling der løsner op for spændinger, fra en travl hverdag. Du vil opleve, at en enkelt behandling kan gøre en stor forskel. Din holdning og dine generelle småskavanker forbedres, så du lettere selv kan vedligeholde kroppen.

behandling90 min Massage 795,- kr

Behandling af ben, arme, ryg, nakke og skuldre. Jeg prioritere at komme hele kroppen igennem. Der er også tid til at holde fokus på et område, hvis du fx har problemer med skuldrene, så bruger jeg mest tid der. Det giver en fantastisk helhedsfornemmelse at få arbejdet kroppen igennem. Der bliver fanget problematikker på en helt anden måde, når det er hele kroppen der arbejdes med. Du vil have en fantastisk følelse, af lethed og kan “svæve” fra briksen, som et nyt menneske.

 Mor med barn Massage 595,- kr

Har du orlov og trænger til massage, så tag dit barn med. Massagen varer 60 min, men jeg afsætter 90 min. Det giver plads til bleskift, amning og andet. Jeg har gode erfaringer med, at have børn til at ligge under briksen, så de kan kigge op på mor. Du er også velkommen til at tage din kæreste med, så der er én til at holde øje med baby.

Klippekort

Klippekortet til 60 min massage kan bruges til: 60 min massage, 60 min graviditetsmassage, eller til 60 min “Mor med barn” massage.

Brug klippekortet gennem graviditeten, for at følge og støtte kroppens forandringer.

Når du har født, er der mange nye “arbejdsstillinger” og udfordringer. Massage støtter op og hjælper kroppen, med at restituere efter fødslen. Gentagne behandlinger efter fødslen, vil give dig færre smerter og bedre søvn, så du kan få det optimale ud af din barsel.

Klippekortet er også en investering til dig, der ofte oplever smerter i kroppen. Der kan være problemer i bevægeapperatet. stress, stillesidende arbejde eller et ønske om at opleve mere velvære i hverdagen.

Klippekortet er ikke personligt. Det betyder at du kan dele med kæresten, venner og familie.

5 x 60 min. Massage   2500,- Kr  (Du sparer 475,- Kr)

5 x 45 min. Nakke/Skuldre Massage 2100,- Kr  (Du Sparer 375,- Kr)

5 x 90 min Massage  3300,- Kr (Du sparer 675,- Kr)

Gavekort

Den perfekte gave når du vil glæde en af dine kærer.

Gavekortet til 60 minutter kan bruges til Gravidmassage, massage og “mor med barn” massage og er fx en helt ideél barselsgave.

Gavekort til 45 min massage  495,- Kr

Gavekort til 60 min Massage  595,- Kr

Gavekort til 90 min Massage   795,- Kr

Gave- og klippekort refunderes ikke.

Gave- og Klippekort er gyldig et år fra købsdato. 

Kontakt