Behandling og priser

Jeg prioriterer at lave individuelle behandlinger. Tiden er din, med dig i fokus.

I mine behandlinger bruger jeg en bred vifte af redskaber. Mit grundlag er den fysiurgiske massage, som bliver blandet med RAH teknikker, triggerpunktsmassage, stræk, dine informationer og min intuition.

Behandlinger

behandlinger 45 min. Massage 410,- kr

100 % fokus på skuldre/nakke problemer evt incl. kæber/hovedbund eller arme. Til dig med frossen skulder, piskesmælds skader, ammeskader eller tilbagevendende problemer med skuldre/nakke. Behandling af skuldrene er en meget dybdegående behandling, som kan kræve din deltagelse i behandlingen.

Graviditet60 min Gravide massage 540.- kr

Helt specielt til dig der er gravid, har jeg en gravidebriks med god plads til mave og bryster. Nyd den fantastiske fornemmelse det er, at ligge på maven og giv din krop velfortjent pleje. Massage i graviditeten giver mere ro og lethed i kroppen. Massagen giver dig også en mulighed for at følge og støtte kroppen, gennem de mange forandringer en graviditet bringer med sig.

Behandlinger 60 min. Massage 540,- kr

Behandling af hel ryg incl. nakke og skuldre, eller hel bagside. En dybdegående massagebehandling der løsner op for spændinger, fra en travl hverdag. Du vil opleve, at en enkelt behandling kan gøre en stor forskel. Din holdning og dine generelle småskavanker forbedres, så du lettere selv kan vedligeholde kroppen.

behandling90 min Massage 740,- kr

Behandling af ben, arme, ryg, nakke og skuldre. Jeg prioritere at komme hele kroppen igennem. Der er også tid til at holde fokus på et område, hvis du fx har problemer med skuldrene, så bruger jeg mest tid der. Det giver en fantastisk helhedsfornemmelse at få arbejdet kroppen igennem. Der bliver fanget problematikker på en helt anden måde, når det er hele kroppen der arbejdes med. Du vil have en fantastisk følelse, af lethed og kan “svæve” fra briksen, som et nyt menneske.

 Mor med barn Massage 540,- kr

Har du orlov og trænger til massage, så tag dit barn med. Massagen varer 60 min, men jeg afsætter 90 min. Det giver plads til bleskift, amning og andet. Jeg har gode erfaringer med, at have børn til at ligge under briksen, så de kan kigge op på mor. Du er også velkommen til at tage din kæreste med, så der er én til at holde øje med baby.

Mødregrupper

30 min massage 255,- kr

Min. 4 personer og Max 6 personer

Brug en dag sammen med mødregruppen. I skiftes til at få massage, i mens de andre mødre holder øje med baby. Der er mulighed for kaffe/te og vand og i er velkommen til at tage mad med. Barnevognene kan låses inde, så de står trygt og tørt. I kan bestille tid til 4-6 personer. Kontakt mig gerne for yderlige information.

Babymassage Babymassage for mødregrupper

90 min workshop 1650,- kr (max 6 mødre+baby)

En virkelig hyggelig dag, hvor i lærer at give jeres baby en super dejlig massage. I får øvelser med hjem, så der er til mange hyggelige stunder fremover.

Behandling og priserRe-Fresh ansigtsbehandling    60 min 650,- kr          

En kombinationsrens af muddermaske og Lumi Spa efterfulgt med lækre fugtgivende cremer giver dig en dejlig forfriskende ansigtsbehandling. Der er fokus på at fjerne spændinger i toppen af skuldre og nakke og du vil mærke hvordan spændingerne i ansigtet vil mindskes, med manuel facelifting metoder. Der afsluttes med hårbundsmassage, så du kan svæve frisk fra briksen.

Behandling og priser Re-Load Behandling 120 min 1250,- Kr

Eksklusiv behandling, der forkæler hele din krop. Vi starter med tørbørstning, som sætter gang i blodcirkulationen (og en bonus af blød hud), herefter masseres hele kroppen. Vi runder af med en ansigstsbehandling, hvor du fokæles med Lumi Spa, serum og antiageing creme. Du vil føle dig genopladet i hele kroppen efter behandling.

Klippekort

Klippekortet til 60 min massage kan bruges til: 60 min massage, 60 min graviditetsmassage, eller til 60 min “Mor med barn” massage.

Brug klippekortet gennem graviditeten, for at følge og støtte kroppens forandringer.

Når du har født, er der mange nye “arbejdsstillinger” og udfordringer. Massage støtter op og hjælper kroppen, med at restituere efter fødslen. Gentagne behandlinger efter fødslen, vil give dig færre smerter og bedre søvn, så du kan få det optimale ud af din barsel.

Klippekortet er også en investering til dig, der ofte oplever smerter i kroppen. Der kan være problemer i bevægeapperatet. stress, stillesidende arbejde eller et ønske om at opleve mere velvære i hverdagen.

Klippekortet er ikke personligt. Det betyder at du kan dele med kæresten, venner og familie.

5 x 60 min. Massage   2350,- Kr  (Du sparer 350,- Kr)

10 x 60 min massage  4600,- Kr  (Du sparer 800,- Kr)

5 x 45 min. Nakke/Skuldre Massage 1950,- Kr  (Du Sparer 250,- Kr)

10 x 45 min. Nakke/skuldre Massage 3800,- Kr (spar 600,- Kr)

5 x 90 min Massage  3200,- Kr (Du sparer 500,- Kr)

10 x 90 Min Massage 6300,- Kr (spar 1100,- Kr)

Gavekort

Den perfekte gave når du vil glæde en af dine kærer.

Gavekortet til 60 minutter kan bruges til Gravidmassage, massage og “mor med barn” massage og er fx en helt ideél barselsgave.

Gavekort til 45 min massage  440,- Kr

Gavekort til 60 min Massage  540,- Kr

Gavekort til 90 min Massage   740,- Kr

Gave- og klippekort refunderes ikke.

Gave- og Klippekort er gyldig et år fra købsdato. 

Kontakt

Produkt Fremvisning varighed ca 90 min

Jeg holder jævnligt produktfremvisning, du kan tilmelde dig på min facebookside By Toft

Brug et par hyggelige timer sammen med veninderne. Der vil være mulighed for at få demonstreret 4 forskellige ansigtsbehandlinger og der vil også være mulighed for at prøve nogle skønne hudplejeprodukter. Udgangspunktet vil altid være at finde de bedste produkter til netop dit behov.

Kontakt mig gerne for mere information

Bliv VIP Kunde og spar op til 43 % på Nu Skin produkter.

Som VIP Kunde kan du købe produkter fra Nu Skin hjem, til samme pris som mig. Produkterne er af meget høj kvalitet. De købes direkte hos producenten og bliver leveret til din dør. Der er ingen krav forbundet med at være VIP Kunde.