Praktisk information før, under og efter din behandling hos Massage by Toft

Her på siden har jeg samlet en masse praktisk information til dig. Det er blandt andet information om booking af tid, min adresse, transport, telefontid, og hvad du skal være særlig opmærksom på i forhold til din behandling her hos mig. Det er en god idé at læse det igennem, hvis du ikke har fået behandling hos mig før.

Før din behandling

Bestil tid online.

Det er meget let. Så snart du klikker på “BESTIL TID”, bliver du ført videre til mit bookingsystem, hvor du i ro og mag kan finde den tid, der passer ind i din kalender.

Kontakt mig.

Telefontid alle hverdage mellem kl. 07.30 – 08.30 på 20 88 81 76 Du kan sende mig en sms når som helst. Jeg svarer dig så hurtigt jeg kan.

Betaling:

Betaling foregår online ved bestilling.

Afbud

Ligesom din tid, så er min tid dyrebar. Jeg vil gerne hjælpe så mange som overhovedet muligt, Og derfor er jeg nødt til at passe på vores aftaler.

Min afbudspolitik lyder sådan her: Hvis du melder afbud tidligere end 24 timer før din tid, får du dine penge retur. Du får ikke dine penge retur ved afbud senere end 24 timer før. Og det samme gælder selvfølgelig ved udeblivelse. På den måde sikrer jeg både din og min tid bedst.

Hvis du er nødt til at melde afbud, gør du det ved at slette din reservation i bookingsystemet op til 24 timer før reserveret tid. Følg blot bekræftelsen fra Easyme, som du modtog, da du bookede din tid. Den fulde betaling vil automatisk blive tilbageført til din konto. Melder du afbud senere end 24 timer før, bliver beløbet ikke tilbageført til dig. Men det er selvfølgelig rart for mig at vide, at du ikke kommer, så giv gerne besked uanset.

Privatlivspolitik

I henhold til persondatalovgivningen giver jeg hermed samtykke til, at Massage By Toft må opbevarer mine kontakt oplysninger. Jeg hermed informeret om, at Massage By Toft IKKE opbevarer helbredsoplysninger – i forbindelse med ydelser.

Jeg er gjort opmærksom på, at formålet med behandlingen af mine oplysninger primært er kontaktoplysninger som muliggører bestilling af ydelser og markedsføring i forbindelse hermed.

Jeg er informeret om, at hvis jeg ikke længere ønsker, at Massage By Toft benytter mit samtykke som grundlag for at behandle ovenstående oplysninger, kan jeg tilbagekalde mit samtykke. Tilbagekaldelsen sker alene med virkning for fremtiden, og får ikke virkning for de oplysninger, som tidligere er behandlet baseret på mit samtykke.

Adresse

Behandlingen foregår hos mig på Bogøvej 7, 4. Tv, 2000 Frederiksberg. Der står Massage by Toft på døren. Vær opmærksom på at her ikke er elevator.

Parkering

Husk at aktivere din parkerings app.

Bus

Linie 2A, stå af ved Axel Møllers Have

Linie 4A, stå af ved Godthåbsvej

Hvad skal du vide om behandlingen, før du kommer

Vær forberedt på at der er tale om reel behandling. Det er ikke kun velvære, selvom det selvfølgelig er en helt naturlig del af det. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage der påvirker muskler, bindevæv, hud og underhud. Massagen forebygger og afhjælper muskelinfiltrationer og fjerner væskeansamlinger. Der er altså knald på, når du får massage hos mig. Massagen øger blodcirkulationen, så der tilføres ilt til din krop. Derudover er massagen også med til at nedsætte dit stressniveau (og her kommer det med velvære ind i billedet).

Drik masser af vand. Drik masser af vand og meget gerne, før du kommer. Du må gerne starte med at indtage mere væske allerede dagen før. Din krop har brug for væske, da den udskiller en del affaldsstoffer ved massagen.

Få det optimale ud af din behandling

Ingen smykker eller mobiltelefon. Du må meget gerne aftage smykker og slukke din telefon inden behandling. Det handler om dig nu.

Jeg har lagen og håndklæder, så det skal selvfølgelig ikke medbringes.

Du skal ikke tage dit undertøj af. Under behandling beholder du dit undertøj på for blufærdighedens skyld. Vær dog opmærksom på at olien kan smitte lidt af, så du må gerne vælge et mørkt sæt undertøj.

Allergivenlig olie. Jeg møder rigtig mange allergikere – derfor anvender jeg en massageolie, som er nøddefri og allergivenlig.

Andre forholdsregler. Der kan være forholdsregler ved:

  • Indtagelse af insulin (der skal gå mindst 2 timer efter indtagelse)
  • Høj feber
  • Åbne sår
  • Leddegigt
  • Hjertesygdomme
  • Cancer

Kontakt din læge inden behandling, hvis du er i tvivl.

Efter din behandling

Drik masser af vand. Det er vigtigt at, at du indtager en masse væske efter behandlingen, da din krop udskiller en del affaldsstoffer ved massagen.

Slap af. Det er en aktiv behandling, så du kan opleve at være træt efterfølgende. Jeg sætter nogle ting i gang i din krop, så det er helt normalt bare at have lyst til at gå hjem og slappe af. Hvis du har tid til det, så und dig selv og din krop en god lur.