Det siger klienterne

Her kan du læse om, hvad klienterne syntes om Louises behandlinger.

Du kan se flere udtalelser på Facebook HER

 

Massagen er ikke nussemassage

“Jeg havde brug for koble af og slappe af. Tid til at forkæle mig selv.

Massagen er ikke nussemassage, jeg kan rigtig godt lide at Louise finder de punkter, der er spændte og arbejder ud fra dem. Jeg kan godt lide at det er privat, det giver meget mere ro og så er der ingen forstyrrelser.
Efter massagen føles min krop meget lettere og mere afslappet, det gør mig klar til en lettere hverdag. Det giver mig faktisk god samvittighed, fordi jeg gør noget godt for mig selv – det er ret hårdt at være gravid.
Jeg anbefaler allerede Louise til venner og gravide.”

Gofran Tarek

 

Louise er en engageret og utraditionel behandler

“Første gang jeg fik massage af Louise var, da jeg fik hold i ryggen. Louise er en engageret og utraditionel behandler, hun er lydhør og resultatorienteret. Hun gør sig umage og vil gøre en forskel for dig. Louise løsnede godt op i min lænd, og siden er jeg kommet hos hende regelmæssigt. Jeg kan varmt anbefale Louise, hun er dygtig.”

Nilgün Aydin, advokat

Mine mor-spændinger er nu væk

Det siger klienterne  “Fantastik professionel og dybdegående massage for mine ømme skuldre fra at bære rundt på min søn. Alle mine mor-spændinger er nu væk. Jeg kan varmt anbefale gravide og mødre at besøge Louise

Fie Thiedt, Mind and Body Lab 

Jeg føler mig altid velkommen

“Jeg kan godt lide, at Louise starter med at spørge, om der er noget særligt, hun skal kigge på, samtidig med at hun også er hurtig til at sadle om, hvis hun oplever, der er andre steder, der skal behandles, som jeg ikke selv var opmærksom på.

Jeg oplever også, at Louise har en stor viden om, hvordan jeg bruger min krop, når jeg er på arbejdet, hvilket vi taler om under behandlingen, hvor hun også giver, når jeg spøger, gode fif til, hvordan jeg fx kan stå anderledes, når jeg er på arbejdet.

Når jeg går fra en behandling hos Louise, kan jeg mærke en velvære- mine skuldre “sidder på deres plads” igen og mine muskler føles blødgjort igen, efter de har været hårde og anspændte.

Jeg vil og anbefaler behandling hos Louise, både pga. hendes dygtighed og for hendes væremåde. Jeg føler mig altid velkommen hos hende”

Vibeke Jespersen, lærer

Jeg havde vænnet mig til, at der var flere steder i min krop der gjorde ondt

Linda Bendix, Livsbasis.dk“Inden jeg tog hjem til Louise, kunne jeg ikke rigtig mærke at jeg trængte til at få massage. Jeg havde vænnet mig til, at der var flere steder i min krop, der gjorde ondt. Det var blevet normalt for mig med små smerter.

Louise er fantastisk til selv at finde de steder på min krop som er anspændte og som trænger til en kærlig hånd. Jeg havde blandt andet glemt, at jeg dagligt har ondt i min hofte, men det fandt hun hurtigt. Jeg er vild med at hun løsner de spændte områder med sin lille hammer, uden at det er forbundet med en masse smerte. Det er enormt effektivt og behageligt.

Efterfølgende har jeg haft meget mindre spænding omkring min hofte og jeg kan løbe længere inden smerten kommer tilbage.

Jeg vil helt sikkert anbefale at booke en tid til en gang massage hos Louise, inden du synes at du trænger. Det er SÅ skønt, den følelse man har efterfølgende. At have gjort noget rart for sig selv og føle sig afslappet.

Linda Bendix, LivsBasis.dk

Facebook Comments Box