Hvem er Louise Toft

Louise Toft er ejer og stifter af Massage By Toft

Om Louise Toft

Louise Toft

 

Louise har siden 2005 arbejdet som Fysiurgisk massør og stiftede Massage By Toft i 2016. Hun har specialiseret sig for behandling af gravide.

2005 – Fysiurgisk massør fra Dansk Fysiurgisk Massageskole

Jeg syntes at muskler var fantastisk spændende og startede med et 5 mdr. forløb for at se om det var noget for mig. Jeg fik arbejde som virksomhedsmassør kort efter uddannelsesforløbet og har faktisk siden haft ca. 35 klienter om ugen.

2007 – Fitnessinstruktør – At Work

Musklerne er stadig spændende, men hvad med bevægebaner og træning? Det måtte jeg vide noget mere om og fik supplerende arbejde som fitnessinstrutør i Fitnessdk.

2007 – Personlig træner – At Work

Her lærte jeg en del om krops- og bevægeanalyse, noget som jeg har brugt meget i mine behandlinger også.

Jeg tester ting af, for at få en større dybde i de ting jeg arbejder med, så jeg har selvfølgelig et par marathonløb, nogle halvmarathon og et besteget bjerg på cv 😉 og uendelige mange træningstimer. Der bliver ikke længere brugt så meget tid på træning efter at jeg er blevet mor, til gengæld er jeg ret god til at være mor! Syntes jeg.

2008 – Professionel Fysiurgisk Massør – Musculus

Jeg ville gerne have mere viden om fysiologi, anatomi og have mere viden om massage, så jeg tog en lidt længere massageuddannelse.

2009 – Slankekonsulent – At Work

Kost har en stor rolle på mange områder, så jeg ville genopfriskes på essentielle aminosyre, fordeling af fedt, kulhydrater og protein. Jeg har mange klienter der spøger ind til netop kost.

Ud over uddannelser, har der været mange kurser, der er rigtig mange måder at behandle kroppen på og det er ret spændende at snuse til lidt forskelligt.

Triggerpunkter

Triggerpunkter er også en af de ting jeg har med i stort set alle mine behandlinger og er spændende at arbejde med, fordi de løsner godt op. Jeg har en del billed illustrationer som du kan få med dig efter behandling, hvis du har brug for selvbehandling af enkelte områder.

Helbredstjek

Måling af blodtryk, blodsukker og kolesterol. Et meget spændende kursus, hvor man for tal på kroppens sundhedsstatus. Nogle gange viser de noget helt andet end hvad man ellers ville have gættet om personen der sidder foran sig.

Kinesisk Massage

Det var sjovt at opleve en hel anden tilgang til krop og behandling end den fysiurgiske, jeg har nogle enkelte massagegreb med i mine behandlinger.

Piskesmæld

Her sad jeg helt ude på kanten af stolen og fulgte godt med. Det er netop et piskesmæld der startede min interesse for muskler og behandling af samme. Jeg styrtede med hest som 14 årig og fik kraniebrud, hukommelstab, nedsat hørelse (jo jeg havde skam hjelm på, den flækkede) så derfor kunne jeg fint følge med i beskrivelsen af følger på et piskesmæld. Det er også et af de emner jeg stadig syntes er mest spændende at arbejde med, da piskesmæld pådrages meget individuelt og har mange individuelle grader og så er det meget individuelt hvilken behandling man for efterfølgende.

RAH Behandling

RAH står for resiprok antagonist hæmning, det uddyber jeg gerne for dig under behandling. Til behandlingen bruges en reflekshammer til at udløse strækrefleks. Behandlingen er meget effektiv og der sker en mærkbar forbedring. Jeg bruger stort set hammeren i alle mine behandlinger og det gør ikke ondt. Faktisk er den mere skånsom end massagebehandlingen, det skal bare opleves.

 

Jeg håber at det har givet lidt indsigt i hvad jeg kan. Du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge ind. Du kan også kontakte mig inden behandling, hvis der er noget du gerne vil have uddybet.

Mange hilsner

Louise Toft