Fodmassage til gravide

Fodmassage til gravide

Fodmassage til gravide Fodmassage til gravide er tæt på en nødvendighed. Fødderne er ekstra belastet gennem graviditeten, af den ekstra vægt, hormoner, væske og skal stå imod den evige forandring af balancen. Men der skal hjælp til, da de hurtigt bliver svære at nå selv. Når man hverken kan nå, eller se fødderne, bliver de hurtigt glemt. Men det er bare så skønt at få behandlet fødder i graviditeten, så læs mere her hvad i kan gøre>>

Inden i går i gang med fodmassage

Fodmassage til gravide Fødderne på en gravid indeholder ofte, fnuller fra strømper, tør hud og måske endda også hælrevner.

Med et tørt håndklæde fjernes fnuller fra fødderne nemt. Derefter kan det være en fordel, at bløde fødderne op, med et fodbad. Brug gerne lunkent vand. Der kan sagtens tilføjes duft til vandet. Der findes mange varianter af essentielle olier som kan hjælpe med enten at opfriske eller berolige huden. Vær blot opmærksom på at de skal kunne anvendes på hud, så de ikke giver gener.

Næsten i gang med fodmassage

Rene og lækre fødder, så er i godt i gang. Men inden i smører creme på, så husk at massage er et samarbejde og det skal føles rart. Det giver en ekstra god oplevelse, hvis du har en så stor flade af hånden på, som overhovedet muligt, når du masserer.

I videoen her, viser jeg hvordan du kan lave en lækker fodmassage.

Punktet man ikke massere

Fodmassage til gravide Der er mange skrøner om, at fodmassage kan sætte fødslen i gang. Men der skal meget til for at, provokere en fødsel i gang. Igen husk at det skal føles rart, det er den vigtigste parameter. Når der så er sagt, er der her på billedet et punkt, i undlader at trykke hårdt på. I kan dog sagtens glide henover. Punktet er til gengæld efter uge 37, efter fødslen, omkring menstruationstid, virkelig godt at massere på.

6 Gode grunde til at få fodmassage i graviditeten

Det er muligt at du skal bruge lidt tid, på at overtale kæresten til at massere dine fødder. Så her er et par virkelig gode grunde til at få fodmassage:

1 Det afhjælper trætte fødder

2 Forebyggende mod kramper i læggene

3 Det giver kroppen mere ro og mindre stress

4 Når mor har det godt, har baby det godt (win win)

5 Hjælper når der er væske i kroppen.

6 Du vil opleve at din balance bliver bedre

Efter fødslen kan du vel selv ordne fødder, eller?

Så har man lige født et barn, man bukker sig ned og har den vildeste optur over, at man kan nå fødderne igen. Ja det er så den portion opmærksomhed fødderne får. Den lille ny skal nok sørge for, at alt opmærksomhed kun er rettet en vej. Så efter fødslen er det helt normalt at fødderne har strømpefnuller, tør hud og hælrevner. Så fortsæt gerne fodmassagen efter fødslen.

Jeg bruger disse cremer, når jeg behandler fødder

Fodmassage til gravide

Jeg er meget omhyggelig med at udvælge produkter. For mig betyder det meget, at produkterne er af høj kvalitet og øger følelsen af velvære.

Jeg bruger produkter fra NuSkin som fuldt ud lever op til mine forventninger.

Firewalker bruger jeg når fødderne føles trætte. Cremen er nem at påfører og absorberes hurtigt. Huden fugtes rigtig godt og den giver en rigtig dejlig afslappende fornemmelse, der spreder sig til hele kroppen. Den er rigtig god at bruge i løbet af dagen og kan også anvendes når fødderne skal masseres.

Sole solution er en federe creme, som ligger på overfladen længere. Den er virkelig god at massere med, da den absorberes langsommere. En fodmassage med denne creme kan fortsætte i timevis. Derudover er den virkelig god til behandling af tør hud og helrevner. Bruger du den om aftenen, vil du opleve at have babybløde fødder om morgenen.

Jeg har begge cremer på hylden, som du kan købe med hjem, hvis du har været til behandling, eller kigger forbi mig på Frederiksberg.

Er du ikke lige i  nærheden, kan jeg give dig 25% rabat ved onlinekøb af begge cremer HER

Giv gerne fodmassage hver dag, men

Det er måske ikke lige hver aften, at der er energi til den helt store omgang fodmassage. Fodmassagen bliver bedst når den der skal have massage, har tillid til at det bliver en afslappende stund. Det betyder også at massagen bliver bedst, hvis den der giver massage, giver sig god tid, til at give omsorg.

Nogle gange kan en “behandling” blot være et fast men kærligt langt klem om fødderne. Afstem gerne energien inden i kaster jer ud i fodmassagen.

Rigtig god fornøjelse.

Kram og varme hænder

Louise

Fodmassage i graviditeten

Louise Toft Ejer og stifter af Massage By Toft

Læs mere om

Lægkramper i graviditeten

Symfyseløsning i graviditeten

Bækkenløsning i grviditeten

Gravide sover på venstre side

Aflastning af lænden i graviditeten

Massage i graviditeten, så meget gavner det

Facebook Comments Box

2 tanker om “Fodmassage til gravide

    • Hej Mathilde, fodmassagen er en del af gravidmassagen og ikke en separat behandling. Jeg bruger dog altid mest tid, der hvor der er mest brug for behandling. Du kan se mere om mine priser i fanen booking.
      Mange hilsner
      Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *