Massage i graviditeten, giver dig mange gavnlige effekter

Massage i graviditeten, så meget gavner det dig.

 

Massage i graviditeten

Massage i graviditeten

Massage i graviditeten hjælper dig når, kroppen føles tungere og mere besværet. Du kan være mere træt og mangle overskud i hverdagen. Der kan også være større problemer, som bækkenløsning og lændesmerter. Kroppen går ikke ubemærket gennem en graviditet. Her kan du læse mere om, de mange gavnlige effekter du får, af massage i graviditeten.

 

Massage i graviditeten lindrer lænde og bækkensmerter

Der sker rigtig mange ting omkring bækkenet i graviditeten. Både pga. af hormoner og den konstante forandring der i kroppen, når maven vokser. Massagen lindrer og løsner op for de spændte muskler. Start gerne med behandling af bækkensmerter tidligt, det gavner virkelig meget. Når du har ondt i kroppen, spænder musklerne ekstra op, så det bliver kun værrer, af at vente. Læs mere om, hvad du selv kan gøre for at aflaste lænden HER

Læs mere her om bækkensmerter 

Massage giver en bedre nattesøvn

Når din krop bliver arbejdet igennem og løsnet op, slapper du mere af. Når du slapper mere af, er det nemmere at falde i søvn og du får en dybere søvn. Det er anbefalet at gravide, sover på venstre side. Det kan du læse meget mere om HER

Væske i kroppen lindres bedst med massage

Massage er virkelig behageligt, når der er væske i kroppen. Det reducerer væsken og du vil føle dig meget lettere. Med væske i benene oplever mange også kramper i lægene, som ligeledes reduceres med jævnlig massage. Læs mere om væske i kroppen HER

Massage forbereder din krop til fødslen

Hormonet oxytocin er vores fødehormon og det bliver der produceret ekstra af ved blandt andet massage. Man kan ikke få for meget oxytocin, så det er et hormon der gerne må fodres. Oxytocin er med til at sætte fødslen i gang når tid er. Det er også det hormon, der hjælper kroppen med at hele og sætte gang i mælkeproduktionen.

Med massage for du bedre forbindelse til din krop

Kroppen forandre sig hurtigt i graviditeten og det kan være svært at følge med. Gennem massagebehandling, kan du virkelig mæke hvad graviditeten gør ved kroppen. Kroppen trænger til opmærksomhed, også de områder der er sværer at nå, såsom fødderne.

Du øger din selvtilfredshed med massage

Du har det så fantastisk efter massage. Du kan nyde følelsen af at være let og afslappet. Din holdning bliver mere rank og giver følelsen af at være et par centimeter højere.

Massage i graviditeten giver dig mere ro og overskud

Der er nok at tænke på i graviditeten. Kroppen er ekstra belastet og du arbejder måske stadig. Massage giver dig en velfortjent pause, så kroppen får ro. Den efterfølgende følelse af velvære, giver dig mere overskud i hverdagen.

Du øger din bevægelighed og balance med massage

Når der er løsnet op for spændinger, vil du mærke at din krop er mere fri i bevægelserne. Den kostante vægtøgning rammer din balance, som bliver meget mere stabil efter massage.

Massage øger kontakten til baby i maven

Du kommer helt ned og slapper godt af. Det er ikke kun dig der nyder godt af, at få massage. Den lille spirer i maven kan sagtens mærke, at du har det godt. Efter massage oplever mange, at der er ekstra liv i den lille og at baby hygger sig. Hvad der er godt for dig, er også godt for baby.

Du er den vigtigste i dit barns liv

Hvornår kan man få massage i graviditeten?

Du kan får massage gennem hele graviditeten. Fra de første streger på graviditetstesten, til du går i fødsel. Du kan opleve, at du er mere sensitiv gennem graviditeten. Det er derfor en god idé, at sige til og fra under massagen. Massage skal være rart for dig.

Massage i graviditeten

Louise Toft Ejer og stifter af Massage By Toft

 

Kram

Louise Toft

 

 

 

 

Læs også om:

Lægkramper i graviditeten

Iskiassmerter i graviditeten

Kroppens naturlige smertestiller

Væske i kroppen i graviditeten

Gavide sover på venstre side

Aflastning af lænden i graviditeten

Bækkensmerter i graviditeten

Symfyseløsning

Fodmassage til gravide

Facebook Comments Box

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *